Fra en annen planet

– Jeg og Valeria, vi kommer fra stjernebildet Pleiadene. Der er det normalt å se ut slik, sier Oleynik ifølge The Sun.Barbie_5

Justin Jedlica (32) har lagt seg under kniven mer enn 90 ganger i håp om å ligne den mannlige dokka Ken, Venus Palermo (15) trekker millioner til sine Youtube-videoer og russiske Valeria Lukyanova (23) gjør alt for å ligne ei Barbie-dokke. Nå sjokkerer de nok en gang ved å avslører hvor besatt de er av å ligne på nettopp dokker. Lukyanova og venninna Olga «Dominica» Oleynik forteller at kostholdet deres består av utelukkende flytende væske, og hevder at de stammer fra en annen planet.

barbie_2

Valeria Lukyanova (23) har blant annet sultet seg og operert brystene for å se ut som ei dokke. I et intervju med en russisk avis, sier Lukyanova ifølge Daily Mail at hun er livredd for å legge på seg:

–  Nå veier jeg 45 kilo, men jeg har tidligere vært 42 kilo. Med tida vil jeg lære meg å justere vekta i hodet mitt.

23-åringen forsvarer seg selv ved å hevde at utseendet hennes skyldes at hun sulter seg selv, daglige besøk på treningssenteret og at hun har operert brystene to ganger.

– Med unntak av brystoperasjonene, er alt ved meg naturlig. Jeg har ikke engang forlenget øyevippene, sier Lukyanova.

Den russiske jenta ser ikke ut til å bry seg særlig om de negative kommentarene som har florert på nettet.

– Jeg tar dem ikke alvorlig, jeg er smigret. Jeg er glad jeg framstår som uvirkelig for dem, det betyr at jeg har gjort en god jobb, uttaler hun, ifølge avisa.

 

barbie_4Valeria er ikke den eneste som forsøker å bli en «Barbie»-dukke. 15-åringen Venus Palermo, eller Venus Angelic som hun går under på nettet, trekker millioner av seere på YouTube ved å forvandle seg selv til en levende dukke. Samtidig gir hun råd til andre om hvordan også de kan gjennomgå forandringen.

Videoene har gjort Venus til en verdensberømt 15-åring, og i videoen over kan du se hvordan hun på svært troverdig måte etterlikner ei dukke, ved hjelp av tonnevis med sminke, linser som gir henne glassøyner og antrekk som matcher det dukken har på seg.

Med over 10 millioner visninger når hun ut til sine jevnaldrende med råd og tips om hvordan også de kan bli levende dukker. Men farsotten møter motstand, og flere YouTube-brukere kommenterer og påpeker at dette er unormalt og en skadelig utvikling.

 

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s